Η Alumil πρωταγωνιστεί τα τελευταία 30 χρόνια στην Ελλάδα αλλά και τις διεθνής αγορές ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα του κλάδου κυρίως για την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει μέσα από τα συστήματά της. Τα προϊόντα SUPREME της Alumil αποτελούν τα νέα αρχιτεκτονικά συστήματα για πόρτες και παράθυρα. Η εταιρεία μας έχοντας κατασκευάσει και εγκαταστήσει πάρα πολλά τέτοια συστήματα σας εγγυάται πολύ υψηλή θερμομόνωση και ασυναγώνιστη λειτουργικότητα.

Το κοινό στοιχείο της Simpas με την Schüco είναι φυσικά το ‘we know how’! Εδώ δεν μιλάμε μόνο για μια συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων αλλά και για καινοτομίες με κατασκευές που μπορούν να δώσουν στον χώρο σας μοναδική αισθητική με τέλειο αποτέλεσμα. Η ποιότητα των υλικών σε συνεργασία με τα υψηλά δεδομένα στην κατασκευή των κουφωμάτων μας κάνουν να χάνουμε την επαφή με τον πελάτη μας μετά την τοποθέτηση καθώς δεν χρειάζεται να μας καλέσει για τυχόν προβλήματα!

 

Η καλπάζουσα άνοδος της Βέλγικης εταιρείας Reynaers πριν μερικά χρόνια δεν πέρασε απαρατήρητη με αποτέλεσμα την συνεργασία μας με μια εξαιρετική εταιρεία. Στο σύνολο μπορεί να παρέχει μοναδικό σχεδιασμό και συνεχή εξέλιξη σε προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ζήτησης. Απλά ανοιγόμενα κουφώματα, συρόμενα απλά ή pocket, φισούνες αλλά και minimal επιλογές που μπορείτε να δείτε σε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ‘references’ στην ιστοσελίδα της εταιρείας.