facebook pixel

Zgjidhje për serra

Kompania Simpas është një bisnes familjar grek që është i pari në tregun grek për katër dekada.

Përvoja jonë në fushën e alumini, ekspertiza e duhur, makineritë moderne, stafi i trajnuar janë një garanci për cilësinë e një produkti të ri me tendencat e reja të kohës dhe nuk është tjetër nga serat e brezit të tretë prej alumini dhe qelqi.

Për më shumë informacione mbi serat tona, vizitoni faqen e internetit të kompanisë.

Μë shumë në kategorinë Zgjidhje për ju »

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr