facebook pixel

Shërbime

Kompania jonë Simpas Glass prodhon ose shet shumë produkte prej qelqi dhe alumini e ndërtimit të, dyert e përforcuara, dyert garazh dhe automations. Gjithashtu, të marrin të gjitha shërbimet e nevojshme për të ofruar zgjidhje të plotë për xhami në ambientet tuaja.

Kompania jonë ofron shërbime të specializuara dhe zgjidhje analoge me dëshirat e klientëve tanë

spiti
 
 
 
 
 
 
 
hotel
 
 
 
 
 
 
 
xoroi-estiasis
 
 
 
 
 
 
 
epaggelmatikoi-xoroi
 
 
 
 
 
 
 
thermokipio
 
 
 
 
 
 
 
Μë shumë në kategorinë « Zgjidhje për shtëpi

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr