facebook pixel

Profile Schuco

Kompania Simpas është një kompani botërore pararojë në ndërtesa energji-efikase me përvojë të gjerë në zgjidhje të reja në fushën e sistemeve të aluminit.

Kompania jonë specializohet në prodhimin dhe instalimin e dritareve, dyerve, profileve energjetike dhe konstruksioneve të ndryshme të aluminit si një bashkëpunëtor i certifikuar i Kompani SCHUCO.

Sistemet SCHUCO të aluminit kombinojnë cilësinë, funksionalitetin, estetikën, ofrojnë zolim tingulli, izolim ngrohjeje dhe siguri duke kontribuar në kursimin e energjisë.

Μë shumë në kategorinë « Profile Europa

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr