facebook pixel

Profile Europa

Simpas është një kompani e specializuar në prodhimin dhe instalimin e profileve energjetike moderne të aluminit që janë të certifikuara CE, plotësojnë të gjitha standardet evropiane të cilësisë, të termoizolimit dhe dhe ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe në mbrojtjen e mjedisit.

Jemi prodhues të specializuar të serisë EUROPA, prodhimet e së cilës janë të njohura për qëndrueshmërinë, funksionalitetin dhe estetikën e tyre.

Përvoja jonë shumëvjeçare në fushën e alumit, stafi i trajnuar shkëlqyeshëm dhe pajisja moderne e makinerive janë një garanci për produktet dhe shërbimet që ne prodhojmë.

Μë shumë në kategorinë « Profile Alumil Profile Schuco »

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr