facebook pixel

Profile Alumil

Simpas është një kompani pararojë e specializuar në projektimin, prodhimin dhe tregtimin e sistemeve të integruara të energjisë dhe profileve të aluminit.

Jemi partnerë të certifikuar të Kompanisë Alumil prodhimet e së cilës kanë cilësinë e certifikuar dhe reklamohen për funksionalitetin dhe estetikë e tyre.

Μë shumë në kategorinë Profile Europa »

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr