facebook pixel

Profile Energjetike

Simpas është një kompani e specializuar në prodhimin dhe instalimin e profilave energjetike moderne të aluminit. Ne jemi prodhues të autorizuar të serisë EUROPA dhe kompanisë SCHUCO, kompanitë Të arrira në fushën e profileve energjetike.

Qëllimi ynë është që të sigurojë profile alumini me cilësi që ndihmojnë termoizolimin e banesave dhe lokaleve afariste, por edhe në kursimin e energjisë duke ndihmuar në mbrojtjen e mjedisin.

Kurseni deri në 35% në konsumin e energjisë, kur zgjidhni profile energjetike alumini për shtëpinë tuaj ose të biznesit tuaj.

Simpas zëvendëson profilet tuaja me serinë e re të profileve energjetike Europa & SCHUCO. Prodhojnë, projektojmë dhe instalojmë produktet tona duke aplikuar metoda të certifikuara në të gjithë linjën e prodhimit.

Μë shumë në kategorinë « Pllaka Qelqi Dyer Sgurie »

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr