facebook pixel

Pllaka Energjetike Prej Qelqi

Avantazhet e pllakave energjetike prej qelqi të brezit të tretë:

Pllakat energjetike prej qelqi të dyfishtqa të rrezatimit të ulët (Low - E) përbëhen nga dy copa prej qelqi të cilat njëra përmban përbërjen e padukshme të mineraleve, të quajtur shtresë e ulët rrezatimi. Një shtresë e hollë e padukshme lë të përhapet në brendësi drita dhe energjia diellore, por gjithashtu parandalon daljen e nxehtësisë. Boshllëku mes dy pllakash qelqi mund të mbushet me gaze të lehta që të pakësohet më shumë koeficienti i përcjelljes së nxehtësisë.

Avantazhet e pllakave energjetike prej qelqi Low – E

  • Kursimi i shpenzimeve për ngrohje
  • Garanton temperaturën uniforme të dhomës
  • Siguron transmetim të lartë drite
  • Zvogëlon fenomenin e avujve
  • Zvogëlon transmetimin e rrezatimit ultravjollcë (UV)
  • Ndihmon në mbrojtjen e mjedisit nga rrezatimi i reduktuar i dioksidit të karbonit në atmosferë.

Për më shumë informacione, ju lutemi na kontaktoni.

Shihni në fotot më poshtë aplikimet me pllaka qelqi të rrezatimit të ulët:

 Për më shumë foto na vizitoni në faqen tonë në pint

Μë shumë në kategorinë Pasqyra »

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr