facebook pixel

Pasqyra

Ka shumë lloje të ndryshme pasqyrash në treg. Pasqyrat janë në ngjyra të ndryshme, të tilla si bronz - antike, fime, bronz, pasqyra të bardha dhe ngjyra të tjera të tilla si të bardhë, purple, gri, të verdhë, ari, të kuqe dhe blu. Mund të ndërtohet me korniza prej druri ose alumini ose thjesht instaloni mirrorframeless të lëmuar ose të bizhutëruar në anë. Shtoni pak ndriçim që pasqyrat tuaja të transformojë rrënjësisht hapësirën.

Për më shumë informacione, ju lutemi na kontaktoni.

 Për më shumë foto na vizitoni në faqen tonë në pint

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr