facebook pixel

Dyer Sgurie

Dyer Sigurimi Simpas ofrojnë siguri të vërtetë. Toleranca në përpjekje vjedhjeje është e certifikuara nga organet dhe institucionet zyrtare.
Ju mburojmë me nivelin më të lartë të sigurisë duke kombinuar estetikën e lartë që ofrojnë produktet e kompanisë Porta Nova.
Na pyesni për çmimet e reja të katalogut të çmimeve!

Më poshtë janë renditur disa nga prodhimet tona

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr