facebook pixel

Produkte

Kompania jonë Simpas prodhon ose shet shumë produkte prej qelqi dhe alumini e ndërtimit të, dyert e përforcuara, dyert garazh dhe automations. Gjithashtu, të marrin të gjitha shërbimet e nevojshme për të ofruar zgjidhje të plotë për xhami në ambientet tuaja.

Shihni më shumë informata për produktet tona duke zgjedhur nga kategoritë e mëposhtme, ose shkarkoni katalogun tonë të plotë [.pdf 20 Mb].

312
 
 
 
 
 
 
 
246
 
 
 
 
 
 
 
porta-asf
 
 
 
 
 
 
 
349
 
 
 
 
 
 
 
Ιzolim Τermik weber
 
 
 
 
 
 
 

 

Μë shumë në kategorinë Pllaka Qelqi »

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr