facebook pixel

Salla ekspozitash

Kompania jonë përveç fabrikës, funksionon dhe dyqane - sallë ekspozite të produkteve në qendër të Janinës, në rrugën Kirgiou 7. Në dyqan tonë, si dhe fabrikën tonë ju mund të shihni shumë prej produkteve që prodhojnë ose disponojmë në treg

 

Μë shumë në kategorinë « Fabrika - Pajisjet Certifikatat »

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr