facebook pixel

Profili i kompanisë

Kompania Simpas operon në përpunimin e pllakave prej qelqi dhe prodhimin e profileve Energjetike. Selia e saj ndodhet në Ambelia Ioanninon dhe funksionon sallë ekspozite në qendër të Janinës. Simpas, duke pasur njohuri të thellë se plotësimi i nevojave të konsumatorit është çelësi i suksesit për çdo biznes, zgjeroi aktivitetet e saj për llojet e tjera të tilla si dyer të brendshme, dyer të blinduara dhe serra.

Sot Simpas, duke përfunduar programin e investimeve të saj në teknologjitë e reja dhe inovative, disponon dhe ka vënë në funksionon një nga fabrikat më moderne në Epir 3.000 m2. Duke përdorur pajisje më moderne, përzgjedhja strategjike e kompanisë është prodhimi i cilësisë së shkëlqyer. Për të siguruar këtë qëllim Simpas, ka zhvilluar marrëdhënie me emrat më të mëdhenj në biznes (SCHUCO, Europa, Saint Gobain, AGC, GD Dorigo, Porta Nova) duke siguruar ofertën e shërbimeve të plota moderne, për të përmbushur nevojat e klientëve të saj. Në mënyrë të veçantë Simpas ofron:

  • Pllaka prej qelqi, profile energjetike, dyer të brendshme dhe të jashtme me cilësi të lartë vetëm nga fabrikat e njohura vendase dhe ndërkombëtare (Saint Gobain, AGC, SCHUCO, EUROPA profil GD DORIGO, Porta Nova)
  • Larmi të madhe projektesh
  • Shërbim të shpejtë dhe këshilla të dobishme nga një grup të specializuar
  • Përshtatje e suksesshme, e vërtetuar, në vendet më të vështira. Saktësi e plotë në matjet - aplikim i garantuar dhe vendosje hermetike për rezultat të përsosur
  • Pjesë e përfunduar pas shitjes

 

Μë shumë në kategorinë « Kompania Filozofia e kompanisë »

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr