facebook pixel

Fabrika - Pajisjet

Fabrika e kompanisë sonë

Në një sipërfaqe toke prej 9.000 m² pronë e Themistoklis Simpas ndodhen objektet e prodhimit të kompanisë që përfshijnë hapësirën ​​industriale, magazinat, zyra dhe zonat e magazinimit, një sipërfaqe totale prej 3000 m²

fabrika simpas

Mjetet tona të transportit

Kompania ka në pronësi të saj dy automjete vinçi, një kamion të tipit të mbyllur dhe 10 makina, që bën transportimet e produkteve të saj.

Sektori i profileve prej alumini i pajisur me:

 • Program FP PRO për përcaktimin e sasive të materialeve, optimization (shfrytëzimi optimal) të profileve të aluminit dhe suksesshmëri përshtatjeje të përpunimit të profileve të aluminit.
 • Program FR PRO shdërimi të përpunimit të suksesshmërisë së përshtatjes të profileve në gjuhën cnc të qendrës së përpunimit të profileve të aluminit.
 • Qendër Automatike CNC e përpunimit të katër akseve të kontrolluara EMMEGI mod. Phantomatic T4 të përpunimit të aluminit pesë boshtesh, të aftësisë prodhuese 100 copë ditën (varësisht dhe me përmasat dhe format e përpunimit të prerjes të profileve të aluminit)
 • Sharrë automatike e dyfishtë Elumatec DG 142 E550, të aftësisë prodhuese 150 copë ditën (varësisht dhe me përmasat dhe format e përpunimit të prerjes të profileve të aluminit)
 • Përputhje të plotë bërthimi të paneleve, profileve, etj alumini.
 • Linjë e re e plotë montimi të profileve, të mjediseve të jashtme etj. prej alumini, që do të përfshijë edhe krahun automatik squaring, tryezë përshtatjeje automatike të mekanizmave perimetrike lëvizëse të profileve, tryezë të vendosjes automatike të pllakave prej qelqi në profilet e aluminit, aftësi prodhuese 80-100 m2 ditën (varësisht dhe me përmasat dhe format e përpunimit të prerjes të profileve etl. alumini)

 

Seksion pllakash prej qelqi të pajisura me:

 • Tryezë e prerjes automatike BOTTERO
 • Linjë automatike prerjeje BOTTERO
 • Tryezë e trefishtë BOTTERO
 • Rondo SCHIATTI
 • Rondo BAVELLONI
 • Bizote BOVONE
 • Forma BAVELLONI
 • Trassiera TECNOMETAL
 • Lavazho 2.5 milion METAXA
 • Lavazho 2.0M METAXA
 • Lavazho 1.6 METAXA
 • Sandblasting KALLIOSI
 • Furrë Fusing MPONIS
 • Projekte PLOTTER ROLAND
 • Theiokoliera ARCHONTOYLAKIS
 • Vinç për servisin e makinave OMCN
 • Makineri përpunimi inox OPTIMUM
 • Makina ngjitëse METAXA
 • Motor Butyl ΜΕΤΑΧΑ
 • Makinë për mbushjen e gazit ΜΕΤΑΧΑ
 • Furrë ngjyrosjeje qelqi

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr