facebook pixel

Ecuria historike

 • Në vitin 1978 , themeluesi i kompanisë Themistoklis Simpas fillon karrierën e tij si një punonjës në kompaninë e Spyros Nafrozoglou në rrugën 21 Shkurti në Janinë.

 • Në vitin 1979Themistoklis Simpas krilon kompaninë me seli në Vrisoula të Janinës dhe në hapësirë ​​40 m² në rrugën Nikopoli 50. Objekt kryesor i saj ishte prerja dhe instalimi i pllakave teke prej qelqi në profile të asaj kohe.

 • Në vitin 1984 transferohet kompania në një vend të ri 60 m² (Nikopoleos 69), ku ai qëndroi për pesë vjet. Themistoklis Simpas, duke ndjekur zhvillimet dhe duke pasur si mbështetës gjatë gjithë kësaj ecurie bashkëshorten e tij Eleni Simpa dhe birin e tij Ioanni Simpa, më 1988 bën blerjen e makinerive për konstruktimin e pllakave termoizoluese të dyfishta prej qelqi. Instalimi i tyre bëhet në katin e parë të ndërtesës të (pronësi e Themistokli Simpas) në Ampelia të Janinës. Transportimi, konstruksioni, prerja dhe instalimi i pllakave prej qelqi bëhet me dorë. 

 • Në vitin 1989 fillon një aktivitet të ri biznesi me krijimin e një kompanie të përbashkët nën emrin "Themistoklis Simpas - Kon / nos Bakolas OE", me seli në dyqanin kryesor të kompanisë në rrugën Georgiou Kirgiou në xhaminë e Kaloutsianis.

 • Në vitin 1994 aktivitetet e kompanisë janë transferuar në një vend tjetër, në objekte në pronësi private të Themistoklis Simpas në Ampelia të Janinës me sipërfaqe 1000 m². 

 • Në vitin 1996 krijohet kompania "Themistoklis Simpas & Ioannis Simpas - Kon / Nos Bakolas OE".

 • Në vitin 2001 krijohet kompania "Themistoklis Simpas & bijtë OE- SIMPAS» që përbëhet nga Themistoklis, Iioannis dhe Georgios Simpas.

 • Në vitin 2002 merret vendimi për blerjen e makinerive të teknologjisë më moderne në përpunimin dhe prerjen e pllakave prej qelqi (tryezë automatike prerjeje, rontiera, bizotiera, Sandblasting, etj). 

 • Në vitin 2004 u bë përurimi i parë i ekspozitës të SIMPAS, rruga Kirgiou 7 në qendër të Janinës. 

 • Në vitin 2006, kompania merr pjesë me sukses në ekspozitën Panipirotiki, duke paraqitur produkteve të reja, zgjidhje inovative dhe propozime në fushën e qelqit.

 • Në vitin 2007 bëhet zgjerimi i i fabrikës gjithsej 2500 m² dhe përfundon instalimi i makinerive të reja më moderne (çfarë makinerish janë ato, me se kanë të bëjnë?) të parat në territorin e Ballkanit. Në të njëjtën kohë, perurohet salla e dytë për ekspozitë në rrugën Kirgiou 8 në qendër të Janinës. 

 • Në vitin 2008 u përurua salla e tretë për ekspozitë në rrugën Kirgiou 9 në qendër të Janinës. 

 • Në vitin 2009 kompania Simpas zgjeron aktivitetet e saj edhe në ndërtimin e profileve të aluminit, duke bërë blerjen e pajisjeve të specializuara për prodhimin e tyre. Kompania zgjedh për të bashkëpunuar punuar me një nga emrat më të mëdhenj tëprofileve, Europa. 

 • Në vitin 2010 kompania Simpas duke ndjekur zhvillimet dhe duke qenë pararojë në fushën e saj, përparon në bashkëpunim me kompaninë më të mirë në sektorin e aluminit SCHUCO. Në të njëjtën kohë zgjeron rrethin e partneritetit, duke përfituar përfaqësim të veçantë në Greqinë Veriperendimore të kompanisë së dyerve të sigurisë GoldenDoor. Në shtator të të njëjtit vit, kompania peruron hapësirë ekspozite për produktet e SCHUCO. Në të njëjtin vit, me qëllim të përforcimit të kompanisë në tregun e brendshëm dhe për zhvillimin e mëtejshëm të Simpas, pas vizitës së përfaqësuesit Georgiou Simpas në Treviso të Italisë, lidh marrëveshje bashkëpunimi dhe përfaqësim të veçantë në Greqi veriperëndimore të kompanisë më të mirë në fushën e dyerve të brendshme GD DORIGO.

 • Në vitin 2011 Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë të Simpas certifikohet sipas modelit ELOT EN ISO 9001: 2000, duke siguruar në këtë mënyrë ofrimin e shërbimeve cilësore për të plotësuar kërkesat e klientëve të saj. Në këtë kuadër, stafi i Simpas shkon në Bielefeld të Gjermanisë në kurset e trajnimit në qendrën kërkimore të SCHUCO.

 • Në vitin 2012 përfundoi brenda fabrikës, ndërtimi i hapësirës së katërt për ekspozitë Simpas gjithsej zonë 200 m².

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr