facebook pixel

Kompania

Kompania Simpas është themeluar në shtator 2001 si pasardhëse e Themistoklis Simpas & bijtë dhe e vendosur në ndërtesë vetpronësie 3000 m2 në zonën Ambelia Ioanninon. Për 35 vjet aktivizohet në fushën e përpunimit të pllakave prej qelqi dhe prodhimin e profileve Energjetike. Simpas duke ndjekur zhvillimet teknologjike, ka zgjeruar aktivitetin e saj në lloje të tjera të tilla si dyer të brendshme, dyer të blinduara dhe sera. Duke pasur si vlera cilësinë, përgjegjshmërinë, konsekuencën, krijimtarinë dhe pasionin për përparim dhe zhvillim, Simpas ka zhvilluar marrëdhënie me emrat më të mëdhenj në biznes (SCHUCO, Europa, Saint Gobain, AGC, GD Dorigo, Porta Nova ) duke siguruar kënaqësinë e plotë të nevojave të konsumatorit.

Μë shumë në kategorinë Profili i kompanisë »

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr