facebook pixel
icons

Qelqi

icons

Alumin

icons

Ιzolim Τermik

icons

Serra

Mirë se vini në

Simpas

Simpas 35 vjet operon në fushën e përpunimit të pllakave prej qelqi dhe në prodhimin e profileve Energjetike. Duke pasur si vlera cilësinë, përgjegjshmërinë, konsekuencën, krijimtarinë dhe pasionin për përparim dhe zhvillim, Simpas siguron kënaqësinë e plotë të nevojave të konsumatorit. Dhe për këtë angazhohemi. George Simpas
 • Profile Energjetike
 • Konstruksione qelqi
 • Serra
 • Dyer të blinduara

Zgjidhje

 • Zgjidhje për shtëpi

  Kompania jonë ndërmerr shërbime për formësimin e shtëpisë suaj për pushime si: Profile Energjetike Pllaka Energjetike Prej Qelqi…

 • Zgjidhje për hotele

  Kompania jonë ndërmerr shërbime për konfiguracion e objekteve hoteliere si: Profile Energjetike Pllaka Energjetike Prej Qelqi Dyer të…

 • Zgjidhje për mjedise ngrënieje

  Kompania jonë ndërmerr shërbime për konfigurimin e dyqanit tuaj, duke përfshirë: Profile Energjetike Pllaka Energjetike Prej Qelqi Kristale…

 • Zgjidhje për mjedise afariste

  Kompania jonë ndërmerr shërbime për rregullimin e mjedisit tuaj profesional si: Ndarëse Ζyrash Pllaka qelqi energjetike me Sandblasting…

 • Zgjidhje për serra

  Kompania Simpas është një bisnes familjar grek që është i pari në tregun grek për katër dekada. Përvoja…

 • Zgjidhje për ju

  Get in touch with us and a SIMPAS consultant will help you find the best solution for you…

Shërbime

 • Pllaka Qelqi

  Kompania jonë është e para në ndërtimin e strukturave prej qelqi.Disponon një gamë të madhe produktesh të tilla…

 • Profile Energjetike

  Simpas është një kompani e specializuar në prodhimin dhe instalimin e profilave energjetike moderne të aluminit. Ne jemi…

 • Ιzolim Τermik

  The External Thermal Insulation System weber.therm family protects and decorates the facades of new and old buildings. It…

erga banner

Tonë Vepra

Shih projektet tona indikative sipas kategorisë dhe sektorit

Partners

 • partners
 • partners
 • partners
 • partners
 • partners
 • partners

Social

Komunikim

Simpas
Buildings Solutions, Innovative Glass & Aluminium Constructions

Fabrika: Ampelia, Janinë – Tel 26510.92177 – Fax 26510.93456

Ekspozita: Rr. Kirgiou 7 Janinë – Τel 26510.31630 – Fax 26510.33970

E-mail: info@simpas.gr